Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
...
Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact

Grootverbruik koffie

Bij meer dan 6.000 bedrijven wordt dagelijks koffie met het Max Havelaar-keurmerk geserveerd. Koffie waarvoor de koffieboeren een goede prijs hebben gekregen, die hen in staat stelt om hun kinderen naar school te sturen en elke dag goede en gezonde maaltijden te eten.

We willen u vragen of u zich wilt aansluiten bij deze omvangrijke en diverse groep van bedrijven en instellingen die Max Havelaar-koffie aan hun werknemers schenken.
  • De Eerste en Tweede Kamer
  • meer dan 200 gemeenten
  • vijf provinciehuizen
  • ministeries
  • verzekeringsmaatschappijen
  • banken en
  • universiteiten gingen u reeds voor.
In totaal drinken elke dag meer dan 150.000 mensen op hun werk koffie met het Max Havelaar-keurmerk. Horen uw werknemers hier binnenkort ook bij?

We willen graag met u in gesprek komen om tezamen te spreken over uw mogelijkheden om over te schakelen op Max Havelaar-koffie.
In een persoonlijk gesprek zouden we graag uw vragen en ideeŽn hieromtrent met u willen bespreken. Juist op dit moment is de noodzaak van de consumptie van Max Havelaar-koffie evident. Miljoenen kleine koffieboeren in Afrika, Latijns Amerika en AziŽ bevinden zich namelijk op de rand van de economische afgrond. Oorzaak zijn de wereldwijd ingestorte koffieprijzen. Boeren, maar ook koffiehandelaren en banken gaan failliet, nationale economieŽn en overheidsbegrotingen van koffieproducerende landen zijn onder druk komen te staan. Daarom wordt daarom o.a. door Novib, Fair Trade, Max Havelaar en de Wereldwinkels campagne gevoerd om aandacht te vragen voor de onmogelijke situatie waarin vele kleine koffieboeren verkeren.

Er is Max Havelaar-koffie en thee voor elke smaak en voor elke machine, zowel filterkoffie, bonen als automatenkoffie. De Max Havelaar-koffie wordt gemelangeerd, gebrand en verpakt door gerenommeerde Nederlandse koffiebranders. Dit garandeert een hoogwaardige kwaliteit en smaakvolle melanges. Max Havelaar-koffie kan op verschillende manieren besteld worden, via de Fair Trade Organisatie, Wereldwinkels, Stichting Goed Werk en grossiers. Alle landelijke grossiers (alle Deli XL-vestigingen, alle FGN-vestigingen, Sligro) en vele tientallen regionale grossiers hebben Max Havelaar-koffie in hun assortiment opgenomen.

We hopen dat we u voldoende hebben geÔnformeerd en dat we uw bedrijf op korte termijn kunnen toevoegen aan de lijst met Max Havelaar-koffiebedrijven in onze regio.

Bent u geÔnteresseerd? Stuur een mailtje naar onze winkel:
in
fo
@
were
ldwin
kel
-hvh
.nl


of bel even voor een afspraak: 0174-385462.

Wij komen graag even langs!

Fairtrade - Max HavelaarFAIRTRADE
Max Havelaar
Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009