Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact

Vrijwilligers

In de Nederlandse Wereldwinkels werken ruim 12.000 vrijwilligers.

Ook Wereldwinkel Hoek van Holland wordt gerund door vrijwilligers, dat geldt voor zowel de winkelmedewerkers als de bestuursleden. Momenteel zijn wij met 20 personen en daarnaast kunnen wij nog een beroep doen op een aantal oud-medewerkers.

Buiten de winkeldiensten (meestal 1 dagdeel per week) zijn er ook nog andere taken die vervuld moeten worden, zoals bestuurstaken (de wereldwinkel Hoek van Holland is een vereniging), inkopen, winkelinrichting, p.r., speciale acties, externe contacten, e.d.
Onze wereldwinkel is lid van de Business Club Hoek van Holland en de Ondernemersvereniging in Hoek van Holland.

Heeft u affiniteit met de ontwikkelingslanden en de mensen daar en wilt u zich daarvoor inzetten, kom dan eens met ons praten. Nieuwe medewerkers zijn van harte welkom.
Verzekering
Er is voor de medewerker tijdens het werk een aansprakelijkheidsver-zekering afgesloten zodat de medewerker niet persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld voor eventuele schade, veroorzaakt tijdens de werkzaamheden voor de Wereldwinkel. Ook heeft de Wereldwinkel voor medewerkers een collectieve ongevallenverzekering. Deze verzekeringen gelden alleen tijdens werkzaamheden voor de organisatie.
Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009